Allsidig kompetanse på økonomisystemer

I tillegg til å fungere som en økonomisk rådgiver for våre kunder, ser Dataplan Regnskap AS viktigheten i at våre regnskapsførere skal ha kompetanse og være tilpasningsdyktige på et bredt utvalg av ulike økonomisystemer.

Tilpasningsdyktige

Vi tar system på alvor, og øker nå kunnskapen betraktelig på våre regnskapsførere med enda mer kompetanse innenfor ulike type økonomi- og forretningssystem.

Uavhengig av om det er snakk om nettbaserte regnskapsløsninger eller mer tradisjonell programvare, som er installert på server, er vårt mål å kunne bistå med administrativ og økonomisk rådgivning uavhenging av hvilket system din bedrift bruker i dag. 

Med vår kompetanse skal vi også være i stand til å bidra dersom du skal velge et nytt, eller bytte ut ditt eksisterende økonomisystem.

Vi tilbyr skreddersydde regnskaps-, lønns-tjenester, rapportering og årsopgjør til den enkelte bedrift, og kan ta hånd om hele eller deler av disse tjenestene. 
 

Bredt utvalg av skybaserte og tradisjonelle systemer

Dagens marked er i endring, og det kommer stadig flere system som gjør det vanskeligere å orientere seg i jungelen av tilbydere. 

Å velge et økonomi- eller forretningssystem kan være veldig utfordrende, og derfor tilegner regnskapsførerne i Dataplan Regnskap seg spisskompetanse på en rekke ulike system.

Effektivisering og arbeidsdeling av økonomitjenester er blitt enklere gjennnom innlogging på WEB.  Nye "sky-baserte" økonomistyringssystemer gjør brukerterskelen lav og lett tilgjengelig. Systemer som Tripletex, Xledger, PowerOffice GO og 24seven Office er blandt noen av disse systemene som vi har tilegnet oss høy kompetanse på.

Visma Business, Visma Global, Visma.net Financials og Visma eAccounting er eksempel på system der vi har tilegnet oss meget god kunnskap. Disse systemene er alle tilbudt av Visma, men for oss er det viktig å ikke binde oss opp til en spesifikk leverandør. Vi har derfor valgt å kunne tilby tjenester innenfor en rekke system gjennom mange av tilbyderne i dagens marked.

Vi har også lang erfaring med system som SAP, Movex/M3, Microsoft Dynamics NAV, Cordel, UniMicro, Mamut, Fiken, DI Systemer og IFS - i tillegg til mer bransjespesifikke løsninger som Hårfagre, Agro Økonomi og Duett. 

Det samme prinsippet rundt økonomi- og forretningssystem gjelder også for lønn og årsoppgjør. Innen lønn kan vi blant annet tilby våre tjenester gjennom Huldt og Lillevik, Visma Lønn, Agresso Lønn og Lexi, og når det gjelder løsninger for årsoppgjør kan vi nevne at vi blant annet har meget høy kunnskap om Maestro Årsoppgjør, Maestro Konsern, Total Årsoppgjør og Finale Årsoppgjør.

Vi har også lang erfaring i år integrere tilleggs-systemer til våre kunders eksisterende økonomisystem - enten det gjelder fakturering, timeregistering eller godkjenning av dokumenter.   Timeregistrering kan for eksempel skje gjennom Power Office eller Tidsbanken, mens fakturering kan skje via Visma Webfaktura, Compello eller Intron. Håndtering av ulike dokumenter kan utføres i systemer som Visma Dokumentsenter, Compello eller PaperLess Regnskapsarkiv.

Vår viktigste styrke er at vi har lang erfaring og bred kompetanse innenfor alle regnskapstjenester, og vi kan tilby en unik ekspertise innenfor de fleste bransjer og størrelser på firma.

Ta kontakt med Torill Braut Nesse eller Tom Henrik Rosseland på telefon 51 96 30 00 dersom du ønsker å ta en uforpliktende prat om våre løsninger eller send oss en mail på firmapost@dataplan.no.
 
dataplan april 16170
DATAPLAN Regnskap AS
Stokkamyrveien 18A
4313 Sandnes
Tlf: +47 51 96 30 00
Faks: +47 51 96 30 01
firmapost@dataplan.no