Dette er oss

Dataplan_nov12_173
“vi er problemløsere og 
rådgivere som gjør din
jobbhverdag enklere”

Dataplan Økonomi

Dataplan økonomi er et autorisert regnskapsbyrå. Det betyr at vi utfører alle tjenester som hører inn under regnskapsførsel - og noen til.  Både lønn, fakturering, timeregnskap, budsjettering,prognoser og årsoppgjør har med dine tall å gjøre, og er noe vi kan hjelpe med.

Rådgivning er også et viktig forretningsområde for oss. Vi gir faglig bistand ved firmastiftelser, styrearbeid og kapitalutvidelse. Direkte kontakt mellom vår regnskapsfører og beslutningstaker hos kunden er begge parter tjent med.

Dataplan økonomi er et frittstående regnskapsbyrå som er medlem av bransjeforeningen Regnskap Norge. Et stort nettverk i ryggen - med bl.a. revisjonsfirma og advokater - gjør oss i  stand til å gjøre en stadig bedre og mer omfattende jobb for våre kunder.

Økonomi er vårt fag

I mange tilfeller utføres våre tjenester ute hos kunden - og vi er ikke redd for en kjøretur om det skulle være behov. Siden økonomi er vårt fag, vet vi at det kan lønne seg for en virksomhet å trekke eksterne tjenester inn i eget hus. Vi hjelper deg å styrke staben og utnytte egne ressurser bedre.
I Rogaland finner du Dataplan Økonomi på Jæren og i Sandnes. Våre lokasjoner er på Forus, Bryne og i Sandnes.