DATAPLAN Økonomi

Lang og bred kompetanse innen økonomiske tjenester

Effektiv regnskapsføring med skytjenester

Ny teknologi gjør regnskapsføringen mer effektiv og kostnadsbesparende.

mer om våre skytjenester
dataplan_april_16141

Dataplan Økonomi

Dataplan Økonomi er et autorisert regnskapsbyrå. Vi har avdelinger som har sine fagfelt inne regnskapsføring, lønn, pensjon, forsikring, rådgivning, Payroll for internasjonale selskap og business intelligence. Dataplan Økonomi er et frittstående regnskapsbyrå som er medlem av Regnskap Norge. Et stort nettverk i ryggen - med bl.a. revisjonsfirma og advokater - gjør oss i  stand til å gjøre en stadig bedre og mer omfattende jobb for våre kunder.

Våre ansatte har erfaring fra roller som regnskapsførerer, controller, analytiker og økonomisk rådgivere. De besitter kompetanse innen teknisk regnskapsystem, prosjekt økonomi og konsernrapporterings erfaring. Vi har autoriserte regnskapsførere og revisorer på laget

Vi har lang erfaring med Visma business, Visma global, Visma e.accounting, Visma net. og andre støttesystem fra Visma. Tripletex, 24/7, Power office og, Xledger og Accepta ( AX)

Økonomisystem

Rådgivning

Våre ansatte har bred og god erfaring innen flere økonomiprogram både skyprogram og ERP baserte. Kunders behov avdekkes og en anbefalt løsning vil kunne skissere av våre ansatte. Med sin bedriftsforståelse og økonomi kompetanse vil de sammen med kunde ivareta sammensetningen av nødvendige nøkkeltall og nødvendig data.
 

Implementering

Vi har i flere år bidratt med å implementere data i systemene som er valgt, og vi har derfor flere hos oss som ivaretar prosessen ved systemskifte.
I Rogaland finner du Dataplan Økonomi på Jæren og i Sandnes. Våre lokasjoner er på Forus, Bryne og i Sandnes.