Regnskap

Et profesjonelt utarbeidet regnskap er et viktig og nyttig styringsverktøy for din bedrift.

Dataplan Økonomi tar ansvar for din regnskapsførsel slik at du selv kan fokusere på din kjernevirksomhet.

Positivt engasjement og nærkontakt er det beste utgangspunktet for godt samarbeid.

Glem alt du har hørt om tradisjonelle regnskapsbyrå. Vi er mer enn som så!

Dataplan Økonomi er et autorisert regnskapsbyrå. Det betyr at vi utfører alle tjenester som hører inn under regnskapsførsel - og noen til.  Både lønn, fakturering, timeregnskap, budsjettering, prognoser og årsoppgjør har med dine tall å gjøre, og er noe vi kan hjelpe med.

Rådgivning er også et viktig forretningsområde for oss. Vi gir faglig bistand ved firmastiftelser, styrearbeid og kapitalutvidelse. Direkte kontakt mellom vår regnskapsfører og beslutningstaker hos kunden er begge parter tjent med.

Dataplan Økonomi er et frittstående regnskapsbyrå som er medlem av bransjeforeningen Regnskap Norge (tidl. NARF). Et stort nettverk i ryggen - med bl.a. revisjonsfirma og advokater - gjør oss i  stand til å gjøre en stadig bedre og mer omfattende jobb for våre kunder.

I mange tilfeller utføres våre tjenester ute hos kunden - og vi er ikke redd for en kjøretur om det skulle være behov. Siden økonomi er vårt fag, vet vi at det kan lønne seg for en virksomhet å trekke eksterne tjenester inn i eget hus. Vi hjelper deg å styrke staben og utnytte egne ressurser bedre.


 

Våre regnskapstjenester kan Kombineres etter dine behov

- Løpende regnskapsførsel
- Regnskapsførerutleie
- Fakturering
- Periodisk rapportering via web
- Spesialrapportering
- Selvangivelse, likningspapirer og skatteberegninger
- Årsoppgjør
- Avstemminger og dokumentasjon
- Remittering
- Dokumentscanning og elektronisk godkjenning av faktura
- Budsjettering
- Andre offentlige oppgaver
- Santidsdata rapporter

TOTALLEVERANDØR

Dataplan Økonomi har lang erfaring og bred kompetanse innen et bredt spekter innen økonomitjenester og har ekspertise innenfor de fleste bransjer og regnskapssystem. Din bedrift velger selv om vi skal ta hånd om hele regnskapsførings- og rapporteringsarbeidet, eller om vi skal utføre kun deler av jobben, som controller og regnskapssjef.

I motsetning til tradisjonell regnskapsførsel gjøres arbeidet gjerne 100% ute hos din bedrift. Du får økonomimedarbeidere eller regnskapssjef fra oss som kommer og tar hånd om regnskapsførselen på ditt eget kontor.

Alt er på d!

I Rogaland finner du Dataplan Økonomi på Jæren og i Sandnes. Våre lokasjoner er på Forus, Bryne og i Sandnes.