Regnskapsføring

Et profesjonelt utarbeidet regnskap er et viktig og nyttig styringsverktøy for din bedrift.
          
Dataplan Økonomi tar ansvar for din regnskapsførsel slik at du selv kan fokusere på din kjernevirksomhet.

Dataplan Økonomi har lang erfaring og bred kompetanse innen alle regnskapstjenester og har ekspertise innenfor de fleste bransjer og regnskapssystem. Din bedrift velger selv om vi skal ta hånd om hele regnskapsføring- og rapporteringsarbeidet, eller om vi skal utføre kun deler av jobben, som controller og regnskapssjef.

I motsetning til tradisjonell regnskapsførsel gjøres arbeidet gjerne 100% ute hos din bedrift, slik at du får økonomimedarbeidere eller regnskapssjef fra oss som kommer og tar hånd om regnskapsførselen på ditt eget kontor.

Riktig kvalitet til riktig tid

Brukt riktig er et godt regnskap til riktig tid et helt uvurderlig styringsverktøy for din bedrift. Vi gjør det mulig for deg å få gode rapporter, tilpasset ditt behov, når du trenger det.

Det kan være tradisjonelle månedlige rapporter, eller rapportering via et program som gjør det mulig for deg å se status for din bedrift akkurat nå.

For våre kunder er dette en viktig verdi; det å kunne få nøyaktig den informasjonen som trengs, når det skulle være ønskelig.

Alt er på d!

I Rogaland finner du Dataplan Økonomi på Jæren og i Sandnes. Våre lokasjoner er på Forus, Bryne og i Sandnes.