Allsidig kompetanse på økonomi- og forretningssystemer

I tillegg til å fungere som en økonomisk rådgiver for våre kunder, ser Dataplan Økonomi viktigheten i at våre regnskapsførere skal ha kompetanse og være tilpasningsdyktige på et bredt utvalg av ulike økonomisystemer.

Tilpasningsdyktige

Vi tar system på alvor, og øker nå kunnskapen betraktelig på våre regnskapsførere med enda mer kompetanse innenfor ulike type økonomi- og forretningssystem.

Uavhengig av om det er snakk om nettbaserte regnskapsløsninger som tilbys gjennom Software as a Service (SaaS), eller mer tradisjonell programvare som er installert på server.

Vårt mål er å kunne bistå med rådgivning innenfor områder som regnskapsføring, lønn, rapportering, årsoppgjør og annen økonomisk rådgivning uavhengig av hvilket system din bedrift bruker i dag.

Med vår kompetanse skal vi også være i stand til å bidra dersom du skal velge et nytt, eller bytte ut ditt eksisterende økonomisystem.

Vi tilbyr skreddersydde økonomitjenester til den enkelte bedrift, og vi kan ta hånd om hele eller deler av regnskaps- og rapporteringsarbeidet.

Bredt utvalg av system

Dagens marked er i endring, og det kommer stadig flere system som gjør det vanskeligere å orientere seg i jungelen av tilbydere. 

Å velge et økonomi- eller forretningssystem kan være veldig utfordrende, og derfor tilegner regnskapsførerne i Dataplan Økonomi seg spisskompetanse på en rekke ulike system.

Vår viktigste styrke er at vi har lang erfaring og bred kompetanse innenfor alle regnskapstjenester, og vi kan tilby en unik ekspertise innenfor de fleste bransjer og størrelse på firma.

Visma Business, Visma Global, Visma.net Financials, Visma eAccounting, Tripletex og PowerOffice Go er eksempel på system der vi har tilegnet oss meget god kunnskap. Disse systemene er alle tilbudt av Visma, men for oss er det viktig å ikke binde oss opp til en spesifikk leverandør. Vi har derfor valgt å kunne tilby tjenester innenfor en rekke system gjennom mange av tilbyderne i dagens marked.

Xledger, Fiken og DI Systemer er eksempel på andre system som vi har tilegnet oss høy kompetanse på. Vi har også lang erfaring med system som SAP, Movex/M3, Microsoft Dynamics NAV, UniMicro, Mamut og IFS – i tillegg til mer bransjespesifikke løsninger som Hårfagre, Agro Økonomi og Duett.

Det samme prinsippet rundt økonomi- og forretningssystem gjelder også for lønn og årsoppgjør. Innen lønn kan vi blant annet tilby våre tjenester gjennom Huldt og Lillevik, Visma Lønn, Agresso Lønn og Lexi, og når det gjelder løsninger for årsoppgjør kan vi nevne at vi blant annet har meget høy kunnskap om Maestro Årsoppgjør, Maestro Konsern, Total Årsoppgjør og Finale Årsoppgjør.

I mange tilfeller er det kunden selv som logger inn og jobber direkte i et system – enten det gjelder fakturering, timeregistrering eller godkjenning av dokumenter. Timeregistrering kan for eksempel skje gjennom Min Timeliste eller Tidsbanken, mens fakturering kan skje via Visma Webfaktura, Compello eller Intron. Håndtering av ulike dokumenter kan utføres i systemer som Visma Dokumentsenter, Compello eller PaperLess Regnskapsarkiv.

Ta kontakt med oss i Dataplan Økonomi på telefon 51 96 30 00 dersom du ønsker å ta en uforpliktende prat om våre løsninger eller send oss en mail på firmapost@dataplan.no.

 

Alt er på d!

I Rogaland finner du Dataplan Økonomi på Jæren og i Sandnes. Våre lokasjoner er på Forus, Bryne og i Sandnes.