SKYTJENESTER

Visma.net

Ny teknologi gjør regnskapsføringen mer effektiv og kostnadsbesparende.

visma

Visma.net er Vismas flaggskip i nettskyen. Det er en komplett, nettbasert forretningsløsning som samler alle ansatte og all forretningsdata i én og samme løsning. Løsningen legger til rette for automatisering, samarbeid og integrering av forretningsprosesser. Det fremmer smartere arbeidspraksis som hjelper deg å ligge i forkant av konkurrentene.

Hva er fordelene med Visma.net

Å velge en nettbasert løsning gjør de daglige gjøremålene enklere. Servere, backup-rutiner og installasjoner tar Visma seg av på en sikker måte i nettskyen. Du trenger derfor ikke å bry deg med de tradisjonelle utfordringene som følger med det å ha løsningen på egen server. Oppgraderinger blir historie, du vil alltid jobbe i den nyeste versjonen.


Ingen maskinvare. Ingen programvare. Ingen hodepine


Du trenger ikke lenger å eie og vedlikeholde dyr maskinvare og programvare, og det trengs ingen store investeringer. Dette gjør nettskyløsninger svært kostnadseffektive.


Spar utgifter


Når du abonnerer på tjenester i nettskyen, vil du få forutsigbare kostnader. Du betaler kun for de brukerne og de tjenestene som du trenger. Når bedriften din vokser og du får nye behov, kan du utvide forretningsløsningen med noen få tastetrykk. Bedriften din blir dermed mer smidig og fleksibel, klar til raskt å tilpasse seg endrede markedssituasjoner og gripe mulighetene som oppstår.


Sikkerhet


Med Visma.net kan du være trygg på at tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak er på plass for å beskytte data mot tap, misbruk og uautorisert endring. 

Alt er på d!

I Rogaland finner du Dataplan Økonomi på Jæren og i Sandnes. Våre lokasjoner er på Forus, Bryne og i Sandnes.